dykker

Fra konfliktskyhet til nysgjerrighet. Et steg jeg tror alle kan ta.

Dykk med oss

Etter et langt dypdykk i konflikt og konfliktarbeid opplever jeg at nysgjerrighet er med på å ufarliggjøre.  Ved å se på strukturer, forstå sammenhenger og fylle fangstnettet med gode erfaringer blir det lettere å få øye på lyset fra vannoverflaten.  

Unngå drukningsulykker

En konflikt kan lett sammenliknes med en drukningsopplevelse – dersom det riktige utstyret uteblir.  Et dypdykk med god veiledning og tilpasset utstyr, derimot, kan være vidunderlig. Det er kanskje å ta litt hardt i,  å snakke om vidunderlige konflikter ☺︎ men la oss jobbe med det som mål.

Konfliktdykkerlappen

Jeg har konfliktdykkerlappen.  I løpet av de neste 15 ukene har jeg lyst til å utforske og utfordre ditt syn på hva som kan bevege seg i havet rundt en konflikt.  Ta på deg dykkermasken og bli med på et dypdykk.

Følg oss

Inspirasjon

Jeg henter inspirasjon fra egen erfaring, gode bøker og blogger og inspirerende meklere. 

Om du vil lese mer kan jeg anbefale følgende sider:

Share this post