Vi bryr oss om ditt personvern

Velkommen til KonfliktDesign (Tradinno AS) sin side om personvern. Her har vi samlet informasjon om hvordan vi henter inn, lagrer og bruker dine personopplysninger. Du kan føle deg trygg – vi tar personvernet ditt på alvor, og alle aktivitetene våre tar hensyn til EUs nye personvernlovgivning (GDPR) som gjelder fra 1. juli 2018.

Informasjon hentes inn gjennom din kontakt med oss. Når du er i kontakt med KonfliktDesign vil det i mange tilfeller bli lagret informasjon som er relevant for kontakten i våre datasystemer. Eksempel på kontaktpunkter kan være når du gjør en avtale med oss, sender oss  e-post, eller besøker våre elektroniske tjenester. Persondata  kommer inn til oss i forbindelse med ditt ønske om informasjon, og ditt kundeforhold.

Eksempler på persondata er personlig informasjonsom navn og kontaktinformasjon.

Hva brukes mine persondata til?

KonfliktDesign samler ikke unødvendig informasjon om deg; bare det vi trenger for konkrete, legitime og forhåndsdefinerte formål, og bare når det finnes lovgrunnlag for å gjøre det. Noen eksempler på hvordan vi bruker informasjonen er til kundeforvaltning, kommunikasjon, markedsføring, fakturering, utvikling av tjenester og optimalisering av webinnhold.

Vi selger ikke dine personlige opplysninger til andre selskaper. I noen tilfeller kan det hende vi deler informasjonen med pålitelige underleverandører som har behov for å håndtere persondata, for eksempel i fakturerings- eller kontraktssaker.

Er mine persondata trygge?

For å sikre dine persondata bruker vi en rekke tekniske løsninger, inkludert brannmurer og brukerrettighetsadministrasjon. I vår rolle som dataeier holder vi nøye oppsyn over hvem som har rett til å behandle dine personopplysninger. Dette følger forhåndsdefinerte retningslinjer. Ved detaljert instruksjon, personalutdanning og nøye valg av partnere sørger vi for en sikker databehandling.

Hvordan sletter jeg mine persondata?

Dine persondata kan være tilgjenglige på følgende steder:

Dersom du ønsker din persondata slettet kan du kontakte KonfliktDesign ved å sende mail til post@konfliktdesign.no.  Om du ikke ønsker å motta våre nyhetsbrev kan du bruke linken som vises nederst brevet du har mottatt.

For å tilby en så god brukeropplevelse som mulig og hjelpe oss med å utvikle digitale tjenester bruker vi informasjonskapsler (cookies) og lignende metoder i vår nettside. Når du besøker oss for første gang blir du spurt om du vil godkjenne bruk av informasjonskapsler. Du kan slette informasjonskapslene eller styre bruken av dem gjennom nettleseren din.